top of page

sobre mi

Em dic Lorena i estic al capdavant de La Pantonera Negra des de finals del 2009.

Sóc dissenyadora gràfica de la vella escola, aquella en la que es feien esbossos a mà, es revisaven els fotolits i en què estalviar una tinta a l'hora d'imprimir feia que el client et regalés un tros de cel.

Les coses han canviat i molt, però segueix existint la necessitat de comunicar-se, i fer-ho de forma més humana i sensible és la meva especialitat.

La Pantonera Negra pot ajudar-te a ser més atractiu als teus clients més fidels, i a atreure de nous mitjançant la gestió d'estratègies de comunicació adaptades a les teves necessitats, donaré un valor afegit a la teva marca i és que no necessites grans inversions per fer-ho possible, només necessites la meva ajuda.

 

-----------------------------------------

Me llamo Lorena y estoy al frente de La Pantonera Negra desde finales del 2009. 

Soy diseñadora gráfica de la vieja escuela, aquella en la que se hacían bocetos a mano, se revisaban los fotolitos y en la que ahorrar una tinta a la hora de imprimir hacia que el cliente te regalara un pedazo de cielo.

Las cosas han cambiado y mucho, pero sigue existiendo la necesidad de comunicarse, y hacerlo de forma más humana y sensible es mi especialidad.

La Pantonera Negra puede ayudarte a ser más atractivo a tus clientes más fieles, y a atraer nuevos mendiante la gestión de estrategias de comunicación adaptadas a tus necesidades, daré un valor añadido a tu marca y es que no necesitas grandes inversones para hacerlo posible, sólo necesitas mi ayuda.

bottom of page